entrecote met rodepaprikasaus

By : | 0 Comments | On : 13 februari 2018 | Category : Snelle gerechten

entrecote mals stuk vlees wat komt van de koe entrecote bereiden als je entrecote gaat bereiden is het handigst om het vet te laten zitten en dit mee te bakken het vet van entrecote zit vol me smaak en het is zonde als dit verloren gaat het bakken van de entrecote gaat op de zelfde manier wanneer je ander vlees bakt zet een pan op het en schroei het vlees dicht je kan je kan de entrecote je kan de entrecote bakken zoo als je dat zelf wilt entrecote is vlees wat je in precipe rouw kunt eten het is dan ook het lekkerst dat je de entrecote niet te lang door bakt maar een beetje rosé het vlees word meestal afzonderlijk geserveerd   met wat garnering der bij je komt het vlees dan ook vaak tegen in steakhouse of in restaurant entrecote recepten als je een entrecote  recept gaat maken kun je dit dan ook het beste doen naturel doen maar er bestaan ook complete hoofd gerechten van entrecote hier het recept entrecote met rode paprikasaus

 

  • 150 ml rode wijn
    3 tenen knoflook
    2 eetlepels verse tijm
    4 entrecotes
    1 pot geroosterde paprika
    2 eetlepels olijfolie
    olie (om te bestrijken)

 

voor de marinade meng de rodewijn knoflook tijm door elkaar

haal vervolgens het vlees door de marinade en laat minimaal een uur afgedekt in de koelkast staan

pureer met een staafmixer of een keuken machine de paprika met de olijfolie en de rest van de knoflook en tijm

haal het vlees uit de marinade zet een pan op het vuur en bak het vlees in circa 5 minuten aan elke kant af

bestrooi met peper en zout en serveer met de paprika sous

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *