Goulash van biefstuk en kastanjechampignons

By : | 0 Comments | On : 13 februari 2018 | Category : Snelle gerechten

Goulash maken

een goulash recept word meestal gemaakt bij een stoofschotel en bestaan dan ook veel soorten Goulash recepten in principe kun je elk vlees hier voor gebruiken Goulash maken je kunt Goulash vers maken maar hier zijn ook kantenenklare parketten voor maar het is toch leuker om Goulash zelf te maken Goulash bereiden de bereiding van Goulash gaat op de zelfde manier als je stoofschotel bereid alleen de smaak en de kleur is anders en het heeft er zit iets meer structuur dit komt mede omdat hier meer ingrediënten aan te pas komen de ingrediënten die hier voor worden gebruikt zijn meestal kanten klare tomatenpuree paprika poeder en aardappelpuree dit verklaart dan ook waarom Goulash een dikke structuur heeft veder kun je Goulash zo kruiden zo als je zelf wilt mocht je van pittige houden snij je der een Spaanse peper door je moet er dan wel op letten dat het recept in belas blijft hier het recept Goulash van biefstuk en kastanjechampignons

  • 650 g biefstuk of entrecote
    3 eetlepels plantaardige olie
    200 g kastanjechampignons
    1 eetlepel paprikapoeder
    900 g aardappelen
    500 g passata
    850 ml runderbouillon
    150 g yoghurt
    handvol peterselie, grof gehakt

 

kruid het vlees met peper en zout van de molen zet een braadpan op het vuur en bak het vlees circa 5 minuten bruin.

zet nog een pan op het vuur en bak hier in de Champions voeg en de paprikapoeder toe.

doe de aardappel en de passaat en voeg de genoeg bouillon om zoo het kook poses te versnellen

laat het gerecht circa 20 minuten door garen tot dat de aardappels bite gaat zijn.

doe het vlees bij de Goulash laat nog circa 10 minuten door sudderen.

breng het gerecht op smaak met peper en zout en en serveert het gerecht met peterselie en yougurt  eet u smakelijk

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *