Over Jus Maken.nl

1 Comment | 4 februari 2015

Bij ons gaat het verder dan alleen jus maken.

Het begon allemaal een aantal jaar geleden. Een paar vrienden die van lekker eten houden waren druk bezig met het experimenteren van verschillende sauzen (JUS).
Tijdens het werken aan zo een saus werd vooral veel “geknoeid”, maar dit zetten zich snel om in wat weten wat bij elkaar kon en wat niet.
Doordat we niet echt van het schrijven waren werden veel recepten “niet” of niet goed opgeschreven, waardoor er helemaal vreemde combinaties ontstonden! Uiteindelijk is 1 van ons dit gaan typen op de computer en werd het allemaal duidelijker en overzichtelijker vooral voor ons zelf.
We waren het er al snel over eens dat we dit wilde delen met de rest van de JUS liefhebbers en besloten daarom een website te maken hier kwam jusmaken.nl uit.
Op dit moment zijn wij druk bezig met nieuwe lekker jus recepten.
Jus maken is ook nog bezig met andere lekkere recepten voor bij de “JUS” deze kunt u vinden onder het kopje snelle gerechten.
Verder werken wij ook nog aan andere sauzen te vinden onder Saus maken deze zal op korte termijn verder aangevuld worden.
Dus als u niets wilt missen volg dan jusmaken op de voet.
Wij krijgen geen geld voor het maken van de recepten, maar willen natuurlijk wel de website “in de lucht” houden, daarom hebben wij Adsense op onze webpagina’s geplaatst.
U kunt deze ook laten verdwijnen door een adblocker te installeren.

Wij wensen u veel lekker eet plezier op onze Jusmaken.nl Site!

Comment (1)

  1. posted by Klark on 24 april 2015

    Zelf ben ik ook gek op jus!

    Bedankt voor deze geweldige Site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *