Lamskoteletjes met tijm & rozemarijn

By : | 0 Comments | On : 13 februari 2018 | Category : Snelle gerechten

Lamskoteletjes het culinaire recept tijden de feest

Lamskoteletten is vlees wat komt van een lam je komt het veel tegen is restaurant maar je kan dit thuis ook lamskoteletten bereiden er bestaan veel recepten voor lamskoteletten die vaak worden gemaakt worden op een culinaire manier bereid dit omdat het vlees dit omdat het vlees zeer mager en mals is van smaak lamskoteletten bereiden lamskoteletten worden meestal bereid is de oven maar maar dit kun je ook doen in een braadpan het bakken van Lamskoteletten gaat eigenlijk op de zelfde manier dan wanneer je gewoon vlees bak de gearings tijd hangt af hoe snel je het vlees bereid lamskoteletten hebben in in principe weinig bereidingstijd tijd nodig mocht je ooit een Lamskoteletjes recept gaat maken is het wel belangrijk de Lamskoteletjes geruime tijd in de marinade te zetten zo dat allee aroma’s is het vlees kunnen trekken tijden het bakken is het dan wel belangrijk dat het vlees word omgedraaid dit verkromt dat het vlees aanbrand

 

  • 12 koteletjes
  • Verse tijm
  • Verse rozemarijn
  • 4 tenen knoflook
  • Olijfolie
  • Zout & Peper

 

maak de marinade met de kruiden en wat olijfolie zo dat er een marinade ontstaat en laat dit intrekken .

leg de Lamskoteletten in een schaal en voeg de marinade toe laat dit 30 minuten marineren draai het vlees regelmatig om .

haal minimaal een half uur van te voren het vlees uit de koelkast en laat dit geruime tijd op kamer tempruptuur komen .

zet een heette pan het vuur en schroei het vlees aan beide kanten dicht en en bak het vlees in circa 5 minuten aan beide kanten bruin   .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *