Jus zonder vlees

2012-01-17
  • Yield : 5 Poppers
  • Prep Time : 15m

Jus zonder vlees voor 6 personen

Ingrediënten:

– 200 gram gehakte groene pepers (mag ook uit blik)
– 1 theelepel kippenbouillonpoeder
– 300 ml warm water
– 20 gram bloem
– Theelepel uienpoeder
– cayennepeper naar smaak toevoegen

Voorbereiding: 5min › Bereiding: 10min › Klaar in: 15min

Method

Step 1

Doe de groene pepers in een blender en pureer tot een glad mengsel. Doe de kippenbouillon poeder en 200 ml water in een steelpan, breng aan de kook en roer tot de poeder is opgelost. Voeg de gepureerde pepers toe. Breng de jus aan de kook op middelhoog vuur.

Step 2

Klop in een kom de resterende 100 ml warm water met de bloem tot een glad mengsel, klop het bloem vervolgens door de jus. Breng het mengsel weer aan de kook, klop voortdurend tot het glad en dik is, 3 tot 4 minuten. Voeg de ui poeder en cayennepeper toe. TIP! Serveer deze heerlijke jus extra warm.

 

Nog een Vegetarische jus maken recept

Recipe Type: Tags:
Average Member Rating

(4.4 / 5)

4.4 5 104
Rate this recipe

104 people rated this recipe

Related Recipes:
  • rode wijn jus

    Rode wijn Jus

  • Roux Maken

    Makkelijk roux maken

  • champignon jus maken

    Heerlijke champignon jus maken

  • Afvallen tips

    Afvallen met Jus

  • Hoe maak je jus

    Hoe maak je jus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *