Varkenfilet met banaan en Bonen

By : | 0 Comments | On : 23 oktober 2014 | Category : Snelle gerechten

Varkenfilet met banaan

Ingrediƫnten:

300g varkensfilet,
2 eetlepels olie,
1 in ringen gesneden ui,
1 appel in blokjes gesneden,
1 blik witte bonen,
zout en vers gemalen peper,
paprikapoeder,
scheutje bouillon,
1 a 2 bananen,
1 eetlepel boter.

Bereiding:

Snijd het vlees in dunne repen.
Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin het varkensvlees aan alle kanten mooi bruin.
Voeg de uienringen en de blokjes appel toe.
Stort de witte bonen in een vergiet en spoel ze even af met koud water.
Leg de bonen bij het vlees.
Voeg zout, zwarte peper en paprikapoeder toe en schenk wat bouillon in de pan.
Laat dit alles op een laag vuur goed warm worden.
Pel de bananen en snijd ze in de lengte door.
Bak de bananenhelften in boter bruin en leg ze op de witte bonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *